Teléfono Ilpra Systems España93 757 34 62 | Mapa Ilpra Systems EspañaC/ Batista i Roca 31-35, Pol. Ind. Pla d'en Boet (08302 - Mataró, Barcelona) | Email Ilpra Systems EspañaAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Google+ - Ilpra Systems España Facebook - Ilpra Systems España Twitter - Ilpra Systems España Youtube - Ilpra Systems España

 • Solucions Integrals d'envasat

  Solucions Integrals d'envasat

  Especialitzats en equips termossegelladors i termoformadors d'envasos plàstics, films i barquetes, així com en tots els processos de IV i V Gamma de plats cuinats, i maquinària productiva d'última tecnologia.
 • ILPRA Systems España SL (ISE)

  ILPRA Systems España SL (ISE)

  Formem part del grup ILPRA, multinacional italiana fundada l'any 1955, amb seu a Vigevano. Instaurada a Espanya l'any 1995, i liderada per Fernando Abadia Fuster.
 • Últims sistemes d'envasat i productivitat

  Últims sistemes d'envasat i productivitat

  Tenim 23 instal·lacions en centres d'investigació a Espanya que ens permeten disposar de la informació dels últims avenços en aquest sector. Així com dels processos per garantir una seguretat alimentària.
 • Solucions contínues i bon servei

  Solucions contínues i bon servei

  L'objectiu de la nostra companyia és donar un bon servei als nostres clients, donant-los solucions contínues i informació de les últimes novetats del sector que li puguin interessar.
 • Última tecnologia i fiabilitat

  Última tecnologia i fiabilitat

  El departament de R + D de ILPRA en aplicacions amb maquinària d'última tecnologia, permet als nostres clients ser líders en la seva activitat, i poder disposar dels últims sistemes d'envasament.

Maquinària destacadaSolucions d'envasat industrial

Forma part del Grup ILPRA, multinacional italiana fundada l'any 1955, amb seu a Vigevano. Instaurada a Espanya l'any 1995, i liderada per Fernando Abadía Fuster.

Les oficines centrals estan situades a Mataró (Barcelona), al Polígon Industrial 'Pla d'en Boet'.

Especialitzats en equips termo selladors i termo formadors d'envasos plàstics, films i barquetes, així com en tots els processos de IV i V Gamma de plats cuinats, i maquinària productiva d'última tecnologia.

L'objectiu de la nostra companyia és donar un bon servei als nostres clients, donant-los solucions contínues i informació de les últimes novetats del sector que puguin ser d'interès. El departament de I + D d' ILPRA en aplicacions amb maquinària d'última tecnologia, permet als nostres clients ser líders en la seva activitat, tenir la possibilitat de reciclatge continu gràcies al nostre equip d'assessorament i entrenament per a la correcta implantació de les noves tecnologies als nostres clients, i poder disposar dels últims sistemes d'envasat i productivitat en l'elaboració dels seus productes.

Tenim 23 instal·lacions en centres d'investigació a Espanya que ens permeten disposar de l'informació dels últims avenços en aquest sector. Així com dels processos per garantir una seguretat alimentària.

Últimes notícies

Pròximes Fires o esdeveniments

Teléfono Ilpra Systems España
93 757 34 62

Mapa Ilpra Systems España
C/ Batista i Roca 31-35,
Pol. Ind. Pla d'en Boet
(08302 - Mataró, Barcelona)

Email Ilpra Systems España
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Google+ - Ilpra Systems España Facebook - Ilpra Systems España Twitter - Ilpra Systems España Youtube - Ilpra Systems España