Teléfono Ilpra Systems España93 757 34 62 | Mapa Ilpra Systems EspañaC/ Batista i Roca 31-35, Pol. Ind. Pla d'en Boet (08302 - Mataró, Barcelona) | Email Ilpra Systems EspañaAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Facebook - Ilpra Systems España Twitter - Ilpra Systems España Youtube - Ilpra Systems España

Laboratori

El laboratori insígnia de qualitat de ILPRA

Una alta qualitat de productes i serveis no és possible sense una adequada inversió en recursos humans i materials. A ILPRA mantenim una política d'inversió contínua en recerca i desenvolupament (R + D + I) per evolucionar amb el mercat i també per assegurar la qualitat dels nostres productes durant el seu cicle de vida de producció en els nostres clients.

Combinem l'experiència dels nostres clients amb les nostres tecnologies, les noves necessitats que ens comuniquen i també les seves idees, per desenvolupar solucions que s'adaptin als nous requeriments del mercat. En èpoques de crisi no reduïm els nostres esforços en qualitat, tant per als nous desenvolupaments com per millorar les coses que altres ja donen per bones.

També podem verificar elements de qualitat dels materials dels nostres clients (envasos i films).

Teléfono Ilpra Systems España
93 757 34 62

Mapa Ilpra Systems España
C/ Batista i Roca 31-35,
Pol. Ind. Pla d'en Boet
(08302 - Mataró, Barcelona)

Email Ilpra Systems España
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Facebook - Ilpra Systems España Twitter - Ilpra Systems España Youtube - Ilpra Systems España